Fagoppdrag

 

Reparasjoner:
Vi sender ukentlig reparasjoner til vårt store, flotte gullsmedverksted ved Mestergulls hovedkontor. Her tar de i mot alle typer oppdrag, også designoppdrag. Leverer du en reparasjon hos oss kan du alltid be om pris først, og vi leverer normalt i løpet av to uker (kan variere noe ved ferie eller høysesonger).

Gravering: 
Vi graverer ukentlig i vår forretning det aller meste av smykker, bestikk og dåpsartikler. Spesialoppdrag som krever håndgravering har vi gode samarbeidspartnere som utfører. Ring eller send mail for pris og leveringstid.

 

Skjønnskrift:

 

Blokkbokstaver:

 

Forsølving:
Vi tar i mot forsølving og forkobbring. Barnesko og smokker er populære ting å forsølve til foreks. konfirmasjonsgaver. Eller har kanskje lysestakene blitt slitt i overflaten? Vi kan levere det meste. Ring eller send mail for pris og leveringstid.

Taksering:
Vi utfører takseringer i vår forretning. Enten du har smykker du ønsker å tegne forsikring for, om det er generell verdivurdering etter for eksempel arveoppgjør. Eller du har vært uheldig og blitt frarøvet smykker. Ring eller send oss en mail for å avtale et møte. Evt pris og leveringstid ved enkeltgjenstander.